Jdi na obsah Jdi na menu
 


1.kapitola

6. 12. 2011

Lord Voldemort jako obvykle seděl na svém trůnu s jeho věrnými smrtijedy kolem sebe do kruhu a očekával příchod Bulldiera, svého žalářníka, který měl přivést jednu ženu, kterou chytily jeho věrní při včerejší akci.

Z myšlenek ho vytrhlo bouchání na dveře ,,Už na tebe čekáme“ pronesl svým ledovým hlasem. Dveře se otevřely a do místnosti vešel malý tlustý muž s ženou, kterou hodil svému pánovi k nohám. ,,Dobře, a teď zmiz!“ poručil a muž se odporoučl pryč.

Žena se pokusila vstát, ale nešloto tak aspoň zvedla hlavu, aby viděla. Před ní seděl na trůnu mladý pohledný asi tak 25-ti letý muž se zvláštním výrazem a s rudýma očima. Kolem něho stály do půlkruhu lidi v kapích a s maskami na obličeji ,,A sakra“ uklouzlo ji.Ten mladý muž se trochu pousmál,ale hned to zamaskoval WOW ta je krásná a jak se dívá a jak kouká. Vypadá i docela inteligentní, ale je i docela drzá takhle mi drze kokat do očí. Ale nevadí mi to někoho jiného by už dávno mučil cruciatem, ale ji ne! Z myšlenek ho vytrhla ona ,,A sakra“ musel se pousmát, ale hned to zamaskoval ,tím že vstal a došel až kní tam chvíly stál a díval se ji do očí, do dvou krásných studánkově modrých očí, Normálně by použil nitrozpyt, ale teď nemohl nevěděl co se to sním děje taklhe se normálně nechoval. Všichni smrtijedi na tu scénu přihlíželi a div nezačly krotit hlavou, ale říkaly si ,,Asi se ji teď harbe v hlvě nic jiného to není“ Voldemortsi toio uvědomil, a vniknul ji do hlavy, ale nic se tam neobjevilo dávala mu klamné vzpomínka a on to poznal a nakonec ji opustil. Skácela se na zem,omdlela. Ještrě na ni chvíly koukal, apak si šel zpátky sednout na svůj trůn a zabralse do svých myšlenek..,,Jak je tomožný že se mě, Mě lordu Voldemortovi dokázal takhle bránit? Jak?...Ale ale todle tě přece vůbec nezajímá! A nevadí! Tebe zajímá to že se vedle ní cítíš tak hezky!...... co to zase meleš to mě vůbec nezajímá víš mě zajímaáá no jo asi máš pravdu ale co to je.....Láska ty blbe, myslím že měl ten starej blázen pravdu, láska je krásná.....Láska?? cchh já nemůžu milovat chápeš zničilo by mě to, to není láska, jasný!! začináš už asi šíélet.......Myslím si že to není zas taková pravda, že sis vyrobil vitealy a seěš vrah neznámená ,že nemáš právo na lásku...něco na tom bude....Ze zamyšlení ho vytrhla probírají cí se žena.

Smrtijedi sledovaly jek se jejich pán vrací ke trůnu a sedási s dosti nepřítomným výrazem, dost se tomu podivily, co se asi dozvěděl z jejích myšlenek. Mladá žena se začala probírat a atak na ni byl upřen zrak všech lidí v sálu.

Snad jsem jim nic neprozradila snad ne ,,Odveďte ji zpátky do cely“řekl se zvláštním výrazem Voldemort, když se nikdo ani nepohnul zakřičel ,,HNED!!“ to už dva hromotluci vyběhly z řad vzali ji a fofrovaly dveřmi pryč. ,, Konec schůze“ řekl ještě Vldemort než za ním zapadly dveře do jehho komnat.,,Co to s nim je?“ ptaly se smrtijedi když odcházeli z temného hradu, aby se přemístily.

Když za Voldemortem práskly dveře jeho ložnice cítil se divně jinak, sesunul se podél dveří a přemýšlel, ovšem co se dneska při poradě stalo. Asi tak po 3 hodinách vstal, byl rozhodnut co se bude dít.


 

V cele

Když za těma dvěma práskly dveře cítila se jinak divně Copak tohle měl bý nějaký výslech, čekala všechno cruciatus nebo jiné mučení, ale tohle? Blbej nitrozpyt, kterýmu se zázrakem ubránila, to mělo bejt vše? ALE t en muž to musel bejt Voldemort ne? Byl docela hezkej a.....co to melu je to Voldemort ty krávo Voldemort. A pak vysílením usla přcejenom byl to těžkej den.


 

Voldemort scházel po schodech do vězení, měl na sobě smrtijedský plášť a v ruce masku, cítil se jako blbec jestli se todle rozkecá tak mám zničenou pověst a to nadosmrti.V těchto myšlenkách pokračoval než nedorazil k jedněm dveřím zabušil na ně a čekal otevřel je Bulldier chtěl něco říct, ale když spatřil pánovi šaty zarazil se a jen tam stál.Voldemort se dobře bavil, ale pak pronesl svým ledovým hlasem ,, Budeš tady na mě zírat a nebo mě pustíš dovnitř“,,Jjjistě můj pane“vykoktal ze sebe Bulldier,a pustil ho dovnitř. Voldemort se z nechutí koukal na ,,vybrané speciality“, které Bulldier připravoval než ho vyrušil pro vězně. ,,Už si dávál“na chvíli se zastavil a kouknul s nechutí na připravované jídlo ,,jídlo“ odvrátil oči a zadíval se do těch Bulldierových ,,Naší nové vězeňkyni?“ ,,Ne, můj pane“ odpověděl vyděšený Bulldier. Voldemort se pousmál ,,Dobře, donesu jí ho sám“ s tím se otočil zpátky k připravovanému jídlu a zeptal se ,,Které je její?“ Bulldier neměl slov a jen ukázal. Voldemort si nasadil masku a popadl jídlo na které Bulldier ukazoval a už odcházel než se zarazil a pootočil se ,,Ty se mnou nepůjděš, abys mi ukázal cestu?“ Tím Bulldiera probral a vydla se i s klíčema do cel. Když došli až na konec chodby Bulldierajen odmkl dveře a chystal se je otevřít ale Voldemort jen řekl svým lidským hlasem ,, Už můžeš jít“ s těmi slovy otevřel dveře vešel a zavřel za sebou. Bulldier radši hodně rychle odešel.

Když se Voldemort pořádně podíval po cele ležela v rohi na zemi mladá žena schoulená do klubíčka. Chvíly na ni koukal než nepromluvila ,, No, že bys přestal zírat, položil to jídlo a odkráčel“ tím ho dosti překvapila, ale rychle se vzpamatoval položil tác na zem a odešel.Šel zpátky. Bulldieružstihl roznosit jídlo všem ostatní a jen čekal až se jeho pán vrátí, ten se vrátil v zápětí, Sundal si masku a řekl svým ledovým hlasem ,,třikrát denně jí připravuj jídlo, já ji ho tam budu nosit, nikoho za ní nepouštějkromně mě, jestli se nikdo o tomhle dozví buděš litovat dne kdyses narodil“ s těmi sloví odešel.


 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář